Behandling af heste

Heste

En behandling starter altid med en bevægeanalyse, hvor jeg observerer, hvordan din hest. bevæger sig når den er ude på folder og når den er “fri”.

Jeg kigger ganske simpel på om din hest bevæger sig harmonisk eller om den bevæger sig urent eller blot i ubalance.

Bagefter undersøger hesten og jeg ser på hvordan den bærer sig. Måske er forparts belastet, måske bærer hesten i ryggen i alle gangarter, eller smider hesten sin ryg i trav? Jeg tjekker også hestens skuldrer i forhold til bagparten? Er hestens hals i balance som den skal være eller for højt eller lavt båret? Er bagparten skæv? Hvordan er flowet i hele bevægelsen? Det er nogle af de ting jeg som behandler kigger efter, når jeg ser en hest bevæge sig.

Måske kan jeg eller du, som hesteejer, ikke se noget fra jorden men du har en klar følelse af, at der er noget galt med din hest. Stol på din fornemmelse!

Jeg har mange års erfaring som behandler og jeg kan fortælle dig, at 9 ud af 10 gange, så har du som hesteejer ret.

For hvis der er en skade på vej hos din hest, eller du som rytter sidder skævt, så kan det påvirke hestens symmetri. Det vil forringe din hests mulighed for at træde ordentlig ind under sig og få det rette afskub, når du som rytter eksempelvis beder om mere tempo eller samling.

En god symmetri hos din hest giver:

  • sundere bevægemønster
  • bedre rytme
  • mindre sandsynlighed for skader
  • bedre præstation til fx. konkurrencer
  • øget koncentration hos hesten
  • færre spændinger i kroppen på både dig og din hest

og meget meget, mere.

En behandling vil altid give øget velvære, smidighed og bedre præstationsevne for din hest!

Priserne for behandling af heste er:

1. behandling kr. 1.200,- 

2. behandling kr. 900,-

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at
kontakte mig på telefon +45 21 82 46 69 eller udfylde formularen her: