Øget velvære

Modul I

Øget velvære, smidighed og bedre præstationsevne for din ridehest.

På dette modul lærer du at afspænde hele forparten med kranio-sakral terapi som f.eks. spændinger i kæben eller skulderen. Du lærer også at se skævheder i forparten og hvordan du retter dem.

Modul I er målrettet fagpersoner eller interesserede som ønsker en bedre forståelse for din ridehest.

Der kræves ingen forudsætninger at deltage på kurset.

Meget af den praktiske del vil forgå med heste, men vi starter altid med at træne på hinanden, så I selv får en bedre forståelse for hvordan det føles for hesten.

Dato:

26. – 27. marts 2022

Pris: 2.500 kr.

Prisen er inkl. morgenmad, vand, kaffe/ te med kage og frugt samt materiale. Frokost skal man selv medbringe.

Din pris i dag for alle tre moduler er kun 7.500 kr. Du kan vælge at betale i 3 rater af 2.500 kr. eller betale det samlet beløb og opnå en besparelse på 500 kr.

Der er ingen refusion ved afbud.

Pladsen er først din når du har indbetalt på følgende konto: Reg. nr. 2282 – konto nr. 0722949730 eller med mobile pay på 2182 4669.

Hvis du vil sikre dig en plads på holdet, så udfyld venligst formularen her eller send en SMS til mobil nr.: 2182 4669.

Adresse:

Roskilde Rideklub, Vesterdal 24000 Roskilde

KURSUS - BLIV KLOGERE PÅ DIN HESTS REAKTIONER, ADFÆRD OG PERSONLIGHED

Kom på weekendkursus og lær om Kranio Sakral terapi og afspænding til din hest. En meget blid behandlingsform, som hjælper din hest med at rette sig selv op og afspænde ud fra dens egne ressourcer uden manipulation.

Kurset er for dig som:

Om kurset:

Kurset afholdes af:

Dyreterapeut Heidi Kjærgaard fra Kranio-Hest.dk, som underviser dig i både teorien bag og selve teknikkerne. Heidi deler hellere end gerne ud af sine mange års erfaring og viden om, hvordan du kan skabe bedre balance hos din hest.

Lad tvivlen komme dig til gode

Jeg har fuld forståelse for, at du måske er i tvivl om hvorvidt det nu også er det rigtige, du er i gang med tilmelde dig. Derfor vil jeg gerne ganske gratis tilbyde dig en afklarende samtale, hvor jeg fortæller dig mere i dybden om hvad kurset indeholder og hvordan det præcis foregår. Ring til mig på 2182 4669 eller send en sms.

Som sagt: når du er i tvivl, er du ikke længere i tvivl – så lad tvivlen komme dig og din hest til gode.