FAQ

Når du ønsker at give din hest den bedste form for behandling

Jeg har flere års erfaring inden for Kranio Sakral Terapi og garanterer dig højeste kvalitet, hvad angår både behandling af din hest og efterfølgende råd og vejledning til dig.

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og centralnervesystemet udgør et fysiologisk system. Centralnervesystemet udgør kroppens computer. Det omfatter hjernen, rygmarven, rygmarvsnerverne og hjernevæsken, der pumpes rundt i membranerne uden om hjernen. Denne pumpebevægelse kaldes Kranio Sakral Terapi rytmen.

Kranio-Sakral Terapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Behandlingen består af teknikker til en naturlig udbedring af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet. Behandlingen foretages med det formål, at løsne membraner, bindevæv og muskler så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit. Når dette er foretaget kan systemet klare resten selv. Dette skyldtes, at kroppen er pro­gram­meret til at kunne selv, når den blot får lov.

Alle Kranio Sakral Terapi teknikkerne har det blide tryk til fælles. Dette er ensbetydende med, at terapien altid udføres med meget let hånd. Trykket der anvendes i forbindelse med terapien udgør ca. 5 gram, hvilket svarer til vægten af et A4 papir. Behandlingen opleves som behageligt for hesten. Dette kommer til udtryk ved, at hesten under behandlingen oplever en dyb form for afslapning, men samtidig er vågen og parat. Grunden til, at Kranio Sakral Terapi har en god indvirkning på heste skal finde i, at de er i meget bedre kontakt med deres krop, end mennesket normalt er. Det forekommer ofte, at heste har skævheder i bevægelsesapparatet. Dette giver sig ofte til udtryk ved, at hesten kan have svært ved at bruge sig, gå samlet eller springe an i rigtig galop. Årsagerne er oftest, at der er kommet en nerve i klemme langs det centrale nervesystem eller der foreligger skævheder i skelettet. Såfremt det ikke rettes op i tide, vil hesten bruge sin krop forkert, hvorved hesten vil slide sig skæv og derved opleve smerter. Behandlingsformen benyttes i mange sammenhæng, hvilke omfatter: skader, fysiske, overbelastninger, sadeltrykninger, muskelspændinger, ømme nakke- og skuldermuskler, rygsmerter og ikke mindst ved chok og adfærdsproblemer.

Du skal bare slappe helt af og trygt overlade behandlingen til mig – for det kan din hest mærke.

Heidis magiske fingre

Heidis magiske fingre, har forvandlet min hest. Hun er nu endelig begyndt at fungere og rykke i dressuren, efter at have fået løsnet et låst tungeben. Låst skulder og bækken. Altså med blid behandling, hvor hesten viser stor nydelse, og slapper mere og mere af. Tak Heidi 🙏

Heidi er yderst kompetent

Heidi er yderst kompetent. Og jeg har kunne mærke forskel allerede dagen efter i min hest adfærd efter hun har behandlet hendes kranie og tungeben. Hun er utrolig tålmodig og rolig omkring hesten. Og møder hesten hvor hesten er. Kan kun anbefale hende herfra.

Top klasse behandler, klart anbefaling

Vi har brugt Heidi fra kranio hest til både hund og især vores hest, Heidi har hjulpet os med og finde ud af at vores hest led af mavesår, som blev endeligt diagnostiseret af dyrlæge, samt tungebenet som ingen andre ville tro ku ha betydning for ridningen….. Jeg vil klart anbefale Heidi til hver en tid, og ingen andre får lov og røre mine dyr…..

Den bedste der findes

Jeg har brugt Heidi i omkring 10 til 11 år til både min heste og mig selv. Jeg har altid været tilfreds og det er det bedste for min krop og for mine heste. Hun er bare det bedste og jeg vil altid anbefale hendes behandlinger.

Varmeste anbefaling

Til alle jer, som overvejer at afprøve kranio sakral terapi (KST), men måske er lidt skeptiske, kan jeg på det varmeste anbefale Heidi (kranio_hest.dk ). Min hest har fået 6-8 behandlinger de seneste par år. Jeg er overbevist om, at KST sammen med den rette træning har hjulpet min vallak (hest) til en sundere og stærkere holdning. I starten vidste han ikke helt, hvad det var Heidi havde gang i, men efter et par gange har han været helt klar til behandling. Han er blevet rettet så fint op i sin lænd med behandling og opfølgende øvelser. Jeg er meget taknemmelig og tilfreds med Heidi og hendes behandlinger af min hest. Heidi vil altid være den første jeg vil anbefale til andre ift. KST. Hun er rolig og arbejder på hestens præmisser. Jeg har pga. min interesse for dyrenes bevægeapparat også deltaget i de kurser, som udbydes på hjemmesiden. Alle 3 moduler kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du selv ønsker at kunne anvende teknikken på din hund/hest eller et menneske. Ved at have taget kurserne kan jeg nu selv behandle min hest til ‘husbehov’ og dermed kun ringe til Heidi, hvis der skal ekstra erfaring i brug.

Kæmpe anbefaling herfra

Heidi fik allerede fra første behandling vores hund til at slappe mere af i de stramme sener og ryggen, som ellers gjorde at hunden gik skævt. Hun er meget rolig omkring hunden hvilket gør at vores hund er helt tryg ved Heidi.

Super oplevelse 🤩

Vi har fået en super behandling af Heidi, meget proff og dygtig til sit erhverv 💖 vores hund Tina som hun behandler, er meget tryg i hendes hænder, og slapper voldsomt meget af imens, og virker til at skaden er behandlet væk🤩 Tina elsker når Heidi kommer 💖 så det må jo betyde at hun synes det er lækkert at få behandling💖 så stor anbefaling herfra i hvertfald. Også kan jeg godt lide at Heidi er meget punktligt med aftaler 😃

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste…

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste anbefalinger. Heidi behandler både mig og mine heste, og har gjort det gennem de sidste 10 år. Heidi formår at rette og afspænde min krop, da jeg lider af skævhed og spændinger i både ryg, skulder og nakke. Heidi er altid den første jeg kontakter hvis min hest ikke virker som den skal, og 9 ud af 10 gange løser hun problemet for min hest, men en ro og 100 % styr på hvad hun laver, min hest stoler normalt ikke på fremmede, men Heidi har vundet hans hjerte, og han stoler 100 % på hende, og elsker hendes besøg.

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra. Heidi er fantastisk dygtig og man kan tydeligt høre, se og mærke, at hun er "gammel rotte" i faget😃 Jeg har fibromyalgi og Heidi har behandlet mig gennem en længere årrække. Jeg har det tydeligt bedre efter behandlingen. Derudover har Heidi behandlet alle de varmblodsheste vi har haft i familien. Altid med synligt, mærkbart resultat. Sidste skud på stammen er min forholdsvis nyerhvervede islandske hest, som kom til mig ualmindelig muskelfattig, skæv i bagparten og generelt belastet i kroppen. Men masser af god, varieret træning og Heidis kyndige hænder regelmæssigt, er han nu stort set lige i kroppen og væsentlig gladere

Jeg vil med det varmeste anbefale…

Jeg vil med det varmeste anbefale Kranio hest. Heidi har flere gange hjulpet min meget vandglade labrador Buddy med watertail. Buddy er meget livlig og legesyg, men når Heidi kommer og går igang med hendes behandling, så slapper han helt af, og jeg som ejer kan tydeligt bagefter se, hvordan det hjælper ham på hans smerter

Kenneth Green
Kenneth Green

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra. Heidi har hjulpet mig med nakkesmerter. Vil til hver en tid anbefale Heidi.