Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Det var W. Sutherland, der fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne. Op igennem det 20. århundrede arbejdede først Sutherland og siden hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

Den blide behandling aktiverer bl.a. kroppens egen genopbygning. 

Det sker ved, at bindevævet giver slip, og der opstår et samarbejde med det centrale nervesystem.

Dette samarbejde frigiver spændinger og genopbygger kroppen og dens balance med den blide behandlingsform. Dette muliggør, at selv vanskelige symptomer på kroppens ubalancer kan hjælpes med støtte fra dit eget centrale nervesystem.

Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn

Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen, har vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik. Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles fra de er få timer gamle.

Der er INGEN bivirkninger ved kranio-sakral terapi men som reaktion på behandlingen, kan du opleve en efterfølgende udrensning af kroppen med forbigående smerter og træthed.

Dette er mest udtalt de første par døgn efter behandlingen. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

Følgende problematikker hos din baby eller dit barn kan kranio-sakral terapi hjælpe:

Lad tvivlen komme dig til gode

Jeg har mange års erfaringer med behandling af børn og unge og jeg har fuld forståelse for, at du måske er i tvivl om hvorvidt det nu også er det rigtige, du er i gang med tilmelde dig. 

Derfor vil jeg gerne ganske gratis tilbyde dig en afklarende samtale, hvor jeg fortæller dig mere i dybden om hvad behandling indeholder og hvordan det præcis foregår.

Ring til mig på 2182 4669 eller send en sms.

Pris for behandling af: