Kranio-Hest tilbyder løbende kurser

Kan du forestille dig, hvor fantastisk det være at kunne hjælpe din egen hest af med skader og spændinger?

Måske går du endda med en drøm om at kunne lindre smerter og forstå din hestens kropssprog endnu bedre. 

Hvis du har tanker som disse, så synes jeg du skal komme på mit næste kursus, som jeg starter op i september måned.

Du kan lære de grundlæggende teknikker indenfor kranio sakral terapi og kurser er for hesteejere og -entusiaster, som ønsker at arbejde med hestens velvære og smidighed

På kurserne vil du lære om hestens anatomi, bevægelse og du får grundlæggende teknikker indenfor kranio sakral terapi. Vi veksler mellem teori og praksis (hands-on uden i stalden) og kurset er bygget op over 3 moduler.  Vi stiller heste til rådighed under hele kurset og du skal derfor ikke selv medbringe din hest.

Vil du hjælpe din hest med at slippe spændinger og lindre smerter? så er disse kurser helt med sikkerhed noget for dig.

Din pris i dag for alle tre moduler er kun 6.950 kr. [20% RABAT] ✅

Prisen for hvert modul er 2.900 kr. Hvis du vælger at betale for hele kurset på én gang, får du en særlig rabat på 20%, hvilket gør din samlede pris til 6.950 kr. (Normalpris 8.700 kr.)

Modul I afholdes lørdag den 31. august  – søndag den 1. september 2024 kl. 9-15 – > Læs mere her

Modul II afholdes lørdag den 21.- søndag den 22. september 2024 kl. 9-15 – > Læs mere her

Modul III afholdes lørdag den 12.- søndag den 13. oktober 2024 kl. 9-15 –> Læs mere her

Alle tre moduler afholdes på Roskilde rideklub, Vesterdal 2c, 4000 Roskilde

Hvis du vil sikre dig en plads på kurset, så udfyld venligst formularen
eller skrive en sms på telefon: 2182 4669.

Kontakt

Læs om alle tre kursusmoduler her:

Øget velvære

Skab generelt øget velvære, smidighed og bedre præstationsevne for din ridehest

Hestens bagparti

Du vil på dette modul lære
at afspænde hele bagpartiet
og eventuelle skævheder

Hele hesten

Nu beskæftiger vi os med hele hesten og alt, du har lært på modulerne I + II

E-bogen "Hjælp din hest i balance" af Heidi Kjærgaard

Er du klar til at revolutionere din omsorg og tilgang til din hests velvære? “Hjælp din hest i balance” er mere end blot en bog; det er både en invitation og en rejse ind i hestens krop og sind, hvor du får nøglerne til at afspænde din hest hjemme i din egen stald.
Hvad indeholder bogen?

  1.  Specialdesignede øvelser for hestens nakke, kæbe, og kranie.
  2. En letforståelig trin-for-trin vejledning i kranio-sakral terapi.
  3.  En indgående forklaring på hestens nervesystem og bindevæv, som vil give dig en dybere forståelse af din hests behov.
  4. Praktiske tips til at komme godt i gang og meget mere!

Denne e-bog er fyldt med letforståelige teknikker, der forstærker din forbindelse med din hest og hjælper med at afspænde og harmonisere dens krop.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren hesteejer eller rytter, vil du opdage værdifulde indsigter og metoder til at fremme din hests trivsel. For kun 249 kr. får du den komplette “Hjælp din hest i balance” e-bog.

køb din e-bog og download den med det samme.

Heidis magiske fingre

Heidis magiske fingre, har forvandlet min hest. Hun er nu endelig begyndt at fungere og rykke i dressuren, efter at have fået løsnet et låst tungeben. Låst skulder og bækken. Altså med blid behandling, hvor hesten viser stor nydelse, og slapper mere og mere af. Tak Heidi 🙏

Heidi er yderst kompetent

Heidi er yderst kompetent. Og jeg har kunne mærke forskel allerede dagen efter i min hest adfærd efter hun har behandlet hendes kranie og tungeben. Hun er utrolig tålmodig og rolig omkring hesten. Og møder hesten hvor hesten er. Kan kun anbefale hende herfra.

Top klasse behandler, klart anbefaling

Vi har brugt Heidi fra kranio hest til både hund og især vores hest, Heidi har hjulpet os med og finde ud af at vores hest led af mavesår, som blev endeligt diagnostiseret af dyrlæge, samt tungebenet som ingen andre ville tro ku ha betydning for ridningen….. Jeg vil klart anbefale Heidi til hver en tid, og ingen andre får lov og røre mine dyr…..

Den bedste der findes

Jeg har brugt Heidi i omkring 10 til 11 år til både min heste og mig selv. Jeg har altid været tilfreds og det er det bedste for min krop og for mine heste. Hun er bare det bedste og jeg vil altid anbefale hendes behandlinger.

Varmeste anbefaling

Til alle jer, som overvejer at afprøve kranio sakral terapi (KST), men måske er lidt skeptiske, kan jeg på det varmeste anbefale Heidi (kranio_hest.dk ). Min hest har fået 6-8 behandlinger de seneste par år. Jeg er overbevist om, at KST sammen med den rette træning har hjulpet min vallak (hest) til en sundere og stærkere holdning. I starten vidste han ikke helt, hvad det var Heidi havde gang i, men efter et par gange har han været helt klar til behandling. Han er blevet rettet så fint op i sin lænd med behandling og opfølgende øvelser. Jeg er meget taknemmelig og tilfreds med Heidi og hendes behandlinger af min hest. Heidi vil altid være den første jeg vil anbefale til andre ift. KST. Hun er rolig og arbejder på hestens præmisser. Jeg har pga. min interesse for dyrenes bevægeapparat også deltaget i de kurser, som udbydes på hjemmesiden. Alle 3 moduler kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du selv ønsker at kunne anvende teknikken på din hund/hest eller et menneske. Ved at have taget kurserne kan jeg nu selv behandle min hest til ‘husbehov’ og dermed kun ringe til Heidi, hvis der skal ekstra erfaring i brug.

Kæmpe anbefaling herfra

Heidi fik allerede fra første behandling vores hund til at slappe mere af i de stramme sener og ryggen, som ellers gjorde at hunden gik skævt. Hun er meget rolig omkring hunden hvilket gør at vores hund er helt tryg ved Heidi.

Super oplevelse 🤩

Vi har fået en super behandling af Heidi, meget proff og dygtig til sit erhverv 💖 vores hund Tina som hun behandler, er meget tryg i hendes hænder, og slapper voldsomt meget af imens, og virker til at skaden er behandlet væk🤩 Tina elsker når Heidi kommer 💖 så det må jo betyde at hun synes det er lækkert at få behandling💖 så stor anbefaling herfra i hvertfald. Også kan jeg godt lide at Heidi er meget punktligt med aftaler 😃

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste…

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste anbefalinger. Heidi behandler både mig og mine heste, og har gjort det gennem de sidste 10 år. Heidi formår at rette og afspænde min krop, da jeg lider af skævhed og spændinger i både ryg, skulder og nakke. Heidi er altid den første jeg kontakter hvis min hest ikke virker som den skal, og 9 ud af 10 gange løser hun problemet for min hest, men en ro og 100 % styr på hvad hun laver, min hest stoler normalt ikke på fremmede, men Heidi har vundet hans hjerte, og han stoler 100 % på hende, og elsker hendes besøg.

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra. Heidi er fantastisk dygtig og man kan tydeligt høre, se og mærke, at hun er "gammel rotte" i faget😃 Jeg har fibromyalgi og Heidi har behandlet mig gennem en længere årrække. Jeg har det tydeligt bedre efter behandlingen. Derudover har Heidi behandlet alle de varmblodsheste vi har haft i familien. Altid med synligt, mærkbart resultat. Sidste skud på stammen er min forholdsvis nyerhvervede islandske hest, som kom til mig ualmindelig muskelfattig, skæv i bagparten og generelt belastet i kroppen. Men masser af god, varieret træning og Heidis kyndige hænder regelmæssigt, er han nu stort set lige i kroppen og væsentlig gladere

Jeg vil med det varmeste anbefale…

Jeg vil med det varmeste anbefale Kranio hest. Heidi har flere gange hjulpet min meget vandglade labrador Buddy med watertail. Buddy er meget livlig og legesyg, men når Heidi kommer og går igang med hendes behandling, så slapper han helt af, og jeg som ejer kan tydeligt bagefter se, hvordan det hjælper ham på hans smerter

Kenneth Green
Kenneth Green

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra. Heidi har hjulpet mig med nakkesmerter. Vil til hver en tid anbefale Heidi.