Hestens bagparti

Modul II

Øget velvære, smidighed og bedre præstationsevne for din ridehest.

Du vil på dette modul lære at afspænde hele bagparten og evt skævheder.

På dette modul lærer du at afspænde hele bagparten som f.eks. afspænding af lænd eller hofter. Du vil også lære at se skævheder i bagparten, som f.eks. skæve hofter eller låsninger i lænden og hvordan du retter dem.

Modulet er målrettet dig som er interesserede en bedre forståelse for deres ridehest.

For at deltage på dette modul skal du have gennemført modul 1.

Meget af den praktiske del vil forgå med heste, men vi starter altid med at træne på hinanden, så i selv får en bedre forståelse for hvordan det føles for hesten.

Dato:

22. – 23. april 2023

Adresse:

Roskilde Rideklub, Vesterdal 24000 Roskilde

Pris: 2.500 kr.

Prisen er inkl. morgenmad, vand, kaffe/ te med kage og frugt samt materiale. Frokost skal man selv medbringe.

Din pris i dag for alle tre moduler er kun 7.500 kr. Du kan vælge at betale i 3 rater af 2.500 kr. eller betale det samlet beløb og opnå en besparelse på 500 kr.

Der er ingen refusion ved afbud.

Pladsen er først din når du har indbetalt på følgende konto: Reg. nr. 2282 – konto nr. 0722949730 eller med mobile pay på 2182 4669. Tilmeldingen er bindende.

Hvis du vil sikre dig en plads på holdet, så udfyld venligst formularen her eller send en SMS til 2182 4669.

Lær om Kranio Sakral terapi og afspænding til din hest

Kom på weekendkursus og lær om Kranio Sakral terapi og afspænding til din hest. En meget blid behandlingsform, som hjælper din hest med at rette sig selv op og afspænde ud fra dens egne ressourcer uden manipulation.

Kurset er for dig som:

Om kurset:

Kurset afholdes af:

Dyreterapeut Heidi Kjærgaard fra Kranio-Hest.dk, som underviser dig i både teorien bag og selve teknikkerne. Heidi deler hellere end gerne ud af sine mange års erfaring og viden om, hvordan du kan skabe bedre balance hos din hest.

Lad tvivlen komme dig til gode

Jeg har fuld forståelse for, at du måske er i tvivl om hvorvidt det nu også er det rigtige, du er i gang med tilmelde dig. Derfor vil jeg gerne ganske gratis tilbyde dig en afklarende samtale, hvor jeg fortæller dig mere i dybden om hvad kurset indeholder og hvordan det præcis foregår. Ring til mig på 2182 4669 eller send en sms.

Som sagt: når du er i tvivl, er du ikke længere i tvivl – så lad tvivlen komme dig og din hest til gode.

Tøv ikke for længe...

… hvis du vil være med, når Kranio-Hest sætter scenen for, hvordan du selv kan hjælpe din hest af med skader og spændinger.

Kurset kan du også møde en række af landets fremmeste eksperter og praktiere og får værktøjer og teknikker i afspænding af hestens muskler og bindevæv. 

Heidi
Kjærgaard

Den gennemgående underviser på alle tre moduler er Heidi Kjærgaard – kranio sakral terapeut med speciale i heste. 

Heidi giver teknikker og forklaring på hvorfor heste er så modtagelige for netop denne form for behandling.

Sofie Bergstedt Englund

På modul 1 kommer Sofie fra Equine 74 Gastric.

Sofie kommer fortæller om hvordan du kan hjælpe din hest, hvis den lider af for meget mavesyre og hvordan du kan holde hestens mavesyre i balance, så din hest altid er i topform.

Sebastian David Simonsen

På modul 2 kommer Sebastian giver inspiration til horsemanship. Sebastian underviser i, hvordan du bliver en god leder for din hest, ved at kunne læse og benytte hestens eget sprog til at bede hesten om, at løse opgaver den normalt ville finde farligt. Sebastian arbejder ud fra Monty Roberts princip om naturlig horsemanship.