Behandling af hunde

Hunde

Kranio-Sakral Terapi (KST) behandling af hunde

Dyk ned i en verden af velvære for din firbenede ven med min specialiserede kranio-sekral terapi til hunde!

Jeg fokuserer på at skabe harmoni i centralnervesystemet, bindevævet, muskler og led, hvor hunde ofte har ubalancer, spændinger og skævheder. Kranio-sekral terapi (KST) er en yderst effektiv behandlingsform, der ikke kun afspænder din hunds krop, men også giver velvære.

Ved at løsne op for eventuelle blokeringer og skævheder i kranio-sekralrytmen kan min terapi bringe balance og lethed til din hunds bevægelsesapparat. De fleste hunde vil opleve stor glæde ved behandlingen, da den ikke kun lindrer spændinger, men også forbedrer mobilitet.

Min tilgang til kranio-sekral terapi er særligt effektiv som smertelindrende behandling. 

Giv din pelsede ven den opmærksomhed, den fortjener, og oplev, hvordan kranio-sekral terapi kan være nøglen til en gladere og sundere hund. Lad os sammen skabe et fundament for trivsel og balance i din hunds liv.

Behandlingen er dog særlig god, hvis din hund:

Kranio-Sakral Terapi behandling af hunde

Det er en blid og behagelig behandlingsform for hunden og behandlingen foregår ved at jeg….

Desuden er du som hundeejer altid til stede under hele behandlingen og hjælper til med at din hund har det trygt og forholder sig i ro mens jeg behandler.

Jeg oplever for det meste at hunden under en Kranio-Sakral Terapi behandling falde i søvn. Din hund vil også sukke, gabe, smaske eller prutte, hvilket er et tegn på, at hunden har det godt og at kroppet reagerer på behandlingen.

Din hund kan efterfølgende være træt og afslappet. Hvor mange behandlinger der er nødvendige taler vi om undervejs.

Pris

Behandling af hunde koster kr. 900,-

Kørselstillæg/Sjælland: 
10 – 15 km fra 4030 Tune koster 50 kr.
15 – 40 km fra 4030 Tune koster 150 kr.
40+ km fra  4030 Tune koster 250 kr.

Kørselstillæg/Fyn og Jylland: Efter nærmere aftale

Er du i tvivl om din hund har behov for kranio-sakral terapi?
Så er du velkommen til at kontakte mig. 

Venligst formularen her eller send en SMS til +45 2182 4669.

Kranio sakral terapi betyder:

Kranio = kranie
Sakral = korsben
Terapi = behandling

Kraniet, rygsøjlen, korsbenet og centralnervesystemet udgør hundens fysiologiske system.
Med kraniosakral terapi arbejder jeg på at løsne hundens spændinger og skævheder, som påvirker og belaster hele centralnervesystemet.

Heidis magiske fingre

Heidis magiske fingre, har forvandlet min hest. Hun er nu endelig begyndt at fungere og rykke i dressuren, efter at have fået løsnet et låst tungeben. Låst skulder og bækken. Altså med blid behandling, hvor hesten viser stor nydelse, og slapper mere og mere af. Tak Heidi 🙏

Heidi er yderst kompetent

Heidi er yderst kompetent. Og jeg har kunne mærke forskel allerede dagen efter i min hest adfærd efter hun har behandlet hendes kranie og tungeben. Hun er utrolig tålmodig og rolig omkring hesten. Og møder hesten hvor hesten er. Kan kun anbefale hende herfra.

Top klasse behandler, klart anbefaling

Vi har brugt Heidi fra kranio hest til både hund og især vores hest, Heidi har hjulpet os med og finde ud af at vores hest led af mavesår, som blev endeligt diagnostiseret af dyrlæge, samt tungebenet som ingen andre ville tro ku ha betydning for ridningen….. Jeg vil klart anbefale Heidi til hver en tid, og ingen andre får lov og røre mine dyr…..

Den bedste der findes

Jeg har brugt Heidi i omkring 10 til 11 år til både min heste og mig selv. Jeg har altid været tilfreds og det er det bedste for min krop og for mine heste. Hun er bare det bedste og jeg vil altid anbefale hendes behandlinger.

Varmeste anbefaling

Til alle jer, som overvejer at afprøve kranio sakral terapi (KST), men måske er lidt skeptiske, kan jeg på det varmeste anbefale Heidi (kranio_hest.dk ). Min hest har fået 6-8 behandlinger de seneste par år. Jeg er overbevist om, at KST sammen med den rette træning har hjulpet min vallak (hest) til en sundere og stærkere holdning. I starten vidste han ikke helt, hvad det var Heidi havde gang i, men efter et par gange har han været helt klar til behandling. Han er blevet rettet så fint op i sin lænd med behandling og opfølgende øvelser. Jeg er meget taknemmelig og tilfreds med Heidi og hendes behandlinger af min hest. Heidi vil altid være den første jeg vil anbefale til andre ift. KST. Hun er rolig og arbejder på hestens præmisser. Jeg har pga. min interesse for dyrenes bevægeapparat også deltaget i de kurser, som udbydes på hjemmesiden. Alle 3 moduler kan jeg på det varmeste anbefale, hvis du selv ønsker at kunne anvende teknikken på din hund/hest eller et menneske. Ved at have taget kurserne kan jeg nu selv behandle min hest til ‘husbehov’ og dermed kun ringe til Heidi, hvis der skal ekstra erfaring i brug.

Kæmpe anbefaling herfra

Heidi fik allerede fra første behandling vores hund til at slappe mere af i de stramme sener og ryggen, som ellers gjorde at hunden gik skævt. Hun er meget rolig omkring hunden hvilket gør at vores hund er helt tryg ved Heidi.

Super oplevelse 🤩

Vi har fået en super behandling af Heidi, meget proff og dygtig til sit erhverv 💖 vores hund Tina som hun behandler, er meget tryg i hendes hænder, og slapper voldsomt meget af imens, og virker til at skaden er behandlet væk🤩 Tina elsker når Heidi kommer 💖 så det må jo betyde at hun synes det er lækkert at få behandling💖 så stor anbefaling herfra i hvertfald. Også kan jeg godt lide at Heidi er meget punktligt med aftaler 😃

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste…

Jeg kan kun gi Kranio Hest de varmeste anbefalinger. Heidi behandler både mig og mine heste, og har gjort det gennem de sidste 10 år. Heidi formår at rette og afspænde min krop, da jeg lider af skævhed og spændinger i både ryg, skulder og nakke. Heidi er altid den første jeg kontakter hvis min hest ikke virker som den skal, og 9 ud af 10 gange løser hun problemet for min hest, men en ro og 100 % styr på hvad hun laver, min hest stoler normalt ikke på fremmede, men Heidi har vundet hans hjerte, og han stoler 100 % på hende, og elsker hendes besøg.

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra. Heidi er fantastisk dygtig og man kan tydeligt høre, se og mærke, at hun er "gammel rotte" i faget😃 Jeg har fibromyalgi og Heidi har behandlet mig gennem en længere årrække. Jeg har det tydeligt bedre efter behandlingen. Derudover har Heidi behandlet alle de varmblodsheste vi har haft i familien. Altid med synligt, mærkbart resultat. Sidste skud på stammen er min forholdsvis nyerhvervede islandske hest, som kom til mig ualmindelig muskelfattig, skæv i bagparten og generelt belastet i kroppen. Men masser af god, varieret træning og Heidis kyndige hænder regelmæssigt, er han nu stort set lige i kroppen og væsentlig gladere

Jeg vil med det varmeste anbefale…

Jeg vil med det varmeste anbefale Kranio hest. Heidi har flere gange hjulpet min meget vandglade labrador Buddy med watertail. Buddy er meget livlig og legesyg, men når Heidi kommer og går igang med hendes behandling, så slapper han helt af, og jeg som ejer kan tydeligt bagefter se, hvordan det hjælper ham på hans smerter

Kenneth Green
Kenneth Green

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra. Heidi har hjulpet mig med nakkesmerter. Vil til hver en tid anbefale Heidi.