Shop

Velkommen til

Bogen “Hjælp din hest i balance” er mere end blot ord på en side; det er essensen af min passion og kærlighed til heste, omsat til øvelser, råd og teknikker, der kan bringe dyb afspænding og harmoni ind i livet med din hest. Fra specialdesignede øvelser for hestens nakke, kæbe og kranie, til letforståelige trin-for-trin guides i kranio-sakral terapi, og en dybdegående forståelse af hestens nervesystem og bindevæv. Jeg har skrevet denne bog for at hjælpe med at styrke dine bånd og forbedre hestens trivsel.

Til 249 kr. kan denne ebog blive din, og der er også mulighed for at vælge segmenterede guides til kun 99 kr., hvis du ønsker at fokusere på ét specifikt område.

Jeg inviterer dig som har lyst til at dykke ned i denne verden af velvære og balance til din hest. På siden her kan du kan købe og downloade bogen med det samme.

Mød forfatteren bag e-bogen "Hjælp din hest i balance

Jeg har dedikeret mit professionelle liv til energiteknikker og kranio-sakral terapi, og arbejder målrettet med at forbedre livskvaliteten for heste og andre dyr.

Jeg rejser også rundt i Danmark som terapeut og tilbyder kurser for ligesindede. Min passion for dette felt har inspireret mig til at skrive e-bøger, som er tilgængelige her på siden. Disse bøger reflekterer min rejse og de indsigter, jeg har opnået gennem årene.

Jeg værdsætter dybt den tillid, hesteejere har til mig, og det er en ære at være en del af deres og deres hestes rejse mod et sundere liv.

Med venlig hilsen
Heidi Kjærgaard

Kommende kurser

Modul I afholdes lørdag den 31. august  – søndag den 1. september 2024 kl. 9-15 – > Læs mere her

Modul II afholdes lørdag den 21.- søndag den 22. september 2024 kl. 9-15 – > Læs mere her

Modul III afholdes lørdag den 12.- søndag den 13. oktober 2024 kl. 9-15 –> Læs mere her

Alle tre moduler afholdes på Roskilde rideklub, Vesterdal 2c, 4000 Roskilde.